Om mig

Jag heter Per-Olof Hermansson, bor i Horred, är gift med Marie och vi har sju barn. Idag har alla flyttat ut – en ny fas i livet har kommit för oss.

Jag är företagare sedan drygt 30 år och politiker (Kristdemokraterna) sedan 20 år, de senaste 10 åren mer eller mindre på heltid.

Under våren 2017 har jag presenterat en forskningsplan för doktorandstudier vid Åbo Akademi, och har också nu blivit antagen som doktorand i Gamla Testamentet. Mer om studierna kommer publiceras här så småningom.

Min studier är dock på ett helt annat område: Jag har studerat Hebreiska (F.K.) och Teologi (T.K.) i Uppsala och Jerusalem.

Min inriktning var Gamla Testamentet, samt mellantestamentliga hebreiska och arameiska skrifter, samt skrifter samtida med Jesus och apostlarna, dvs skrifter som haft betydelse för den första kristna kyrkan.

I Jerusalem studerade jag Qumran, Ben Sira, Septuaginta, Mishna, Talmud, Targumer mm.

Jag är född och uppvuxen i Afrika.

Jag är aktiv i Frimodig Kyrka där jag är kassör, tidigare har jag varit kassör för både SEA, Svenska Evangeliska Alliansen, och Claphaminstitutet.

Sedan ett år är jag ersättare i styrelsen för Shalom över Israel.

Vi har aktiva i Horreds lutherska församling (Svenska kyrkan), men går ibland även till Staden på Berget i Horred.

Jag gillar djur och natur. Läser gärna teologi, filosofi, psykologi (speciellt om relationer), hebreiska samt deckare. Hobby: Foto och stenografi. Du når mig på perolof at gmail dot com

Roblox HackBigo Live Beans HackYUGIOH DUEL LINKS HACKPokemon Duel HackRoblox HackPixel Gun 3d HackGrowtopia HackClash Royale Hackmy cafe recipes stories hackMobile Legends HackMobile Strike Hack